i Netværket

Mandegrupper med fokus på den mand DU er starter nu

Mandegrupper har tit været noget med stammedans, råt kød og en tur på taget af en gammel Volvo.

Jeg ledte længe efter den mand jeg var, ledte mange steder og fandt aldrig hvad jeg ledte efter. Der var ingen der kunne give mig, hvad jeg manglede.

Hvor skulle jeg så lede, hvor gik rejsen så hen?

Den mand DU er starter nu

Hvis jeg blot havde vist det noget før …

Rejsen var lang og kringlet

Hvorfor skulle det være så svært at finde hjem … Jamen hov, det var jo lige der “finde hjem” er koden.

Jeg opdagede at det hele skete inde i mig selv, at jeg som den lille nisse havde rejst langt. For at til sidst finde mig selv, i spejlet lige der i entreen, eller som nissen der fandt sig selv i sit spejlbillede i søen.

Jeg havde været der hele tiden, jeg vidste blot ikke hvor jeg skulle kigge hen.

Nu giver jeg mit spejl videre

Nu hvor jeg har lært at rejsen går indad, kan jeg være forbillede for andre mænd, som leder. Jeg kan være deres støtte. Jeg har gået vejen, den lange af dem.

Så mit mål med mandegrupperne er, at gå vejen …

Tage vejen uden for mange omveje

Vil du med på den kortere vej?

Derfor har jeg nu lavet mandegrupper, hvor fokus er på hvad du er for en mand. Et trygt sted hvor du kan udvikle dig, helt uden at stå til regnskab for samfundet normer og opfattelse af hvad en rigtig mand er.

I min verden siger en rigtig mand ikke, hvordan en rigtig mand skal være …

Jeg har ingen viden om hvordan din mand er, og du har ingen viden om min mand. Den forskellighed skal vi dyrke, så du kommer til at være manden der kender dine egne værdier, behov, følelser og alle de andre små dele du består af.

Vi starter allerede i næste uge

De 2 hold starter den 11. marts og den 18. marts. Et hold til dem der gerne vil i ulige uger, og et til dem der helst vil i lige uger.

Hvert hold består af max. 8 deltagere, så vi blive en tæt sluttet gruppe.

Begge grupper har lige nu 6 deltagere, så skal du have en plads i en af grupper, så du skynde dig.

Når du ikke at få en plads, kan du blive skrevet op til de grupper som bliver startet op i september.

Mere om grupperne

Kort fortalt så er det ikke mine grupper, eller jeres for den sags skyld. Det er vores grupper.

Jeg skal ikke undervise, jeg skal deltage. Måske jeg ind i mellem vil bryde ud af gruppen, for at forklare noget psykologisk teori omkring et specielt emne. Derefter vil jeg gå tilbage i vores gruppe.

Jeg har en ide om hvad vi skal lave sammen, som dog i sidste bliver styret af hvor gruppen er. Lidt som i “Hvad siger dagsformen”

Læs mere om grupperne her

Tilmeld dig her

Om mig

Jeg kalder mig selvværdsrejseleder. Jeg er certificeret NLP træner, Samtaleterapeut og Coach.