i Netværket

Foredrag og workshops til DIN kalender

Julen starter tidligt, så min kalender er nu opdateret med flere foredrag og workshops. Der er kommet 2 workshops, som løber over månederne februar, marts og april. En til onsdage i lige uger og en til tirsdage i ulige uger.

Desuden er der lavet 4 foredrag, som også er fordelt til lige og ulige uger.

Se kalenderen her for workshops her.

Se kalenderen her for foredrag her.

En julegave med udvikling i …

Vind en julegave til dig eller en du holder af

Meld dig ind i mit netværk og deltag i den månedlige konkurrence om en gratis 1½ times session til en værdi af kr. 800,00. Der bliver trukket lod mellem månedens nye tilmeldinger den 1. i den efterfølgende måned.

Alle medlemmer af netværket vil desuden deltage i lodtrækningen om 2 pladser i min selvværds workshop “DIN vej – DIT liv” til en værdi af kr. 750,00. Lodtrækningen sker den 15. december og vinderne vil få direkte besked.

Brug din gevinst på dig selv, eller giv den i gave til en du holder af.

 

*Deltag i en gratis månedlig lodtrækning på 1,5 times terapi/coaching session til en værdi af kr. 800,00 eller 1 af 2 workshop pladser.

Så vil jeg gå i gang med en blog

Mit næste opslag vil være en mine gamle blogs, som jeg vil opdatere med min nyeste viden.

Har du en af mine gamle blogs, som du kunne tænke at se igen med nye øjne? Så kan du kigge i mit blog arkiv og sende mig en mail på [email protected] inden den 26. november

Find mit blogarkiv her:

De bedste hilsner
Kim Jahn
DIN Selvværdsrejseleder