i Netværket

Endnu flere vindere med TheJahns.dk

Tillykke til Marianne Ingurt og Lasse S., som er de nyeste vindere med TheJahns.dk. Begge kan “Gå sommeren i møde som en vinder”, da de vandt 1½ times samtaleterapi eller coaching session. Lasse vandt som ny deltager i mit netværk og Marianne vandt i lodtrækningen mellem alle medlemmer.

Skal du være den næste?

Once a winner, always a winner

Næste trækning er til juli

Kender du nogen der kunne trænge til at vinde i deres liv, så anbefal dem at deltage i mit netværk, så de kan læse mine blogs, høre om foredrags og workshops samt deltage i mine konkurrencer.

Brug din gevinst på dig selv, eller giv den i gave til en du holder af.

Læste du om min porcelæns figur?

I bloggen om min porcelæns figur læste du måske om mine dybe hemmeligheder og min sårbarhed.

Hvor er jeg nu i dag?

Hold øje med mere herfra, jeg er i gang med en blog som tager historien videre og viser, at der rent faktisk kan findes en lykkelig slutning. Bloggen kommer til at hedde “Min plydsbamse”.

Og der er mange gode ting om at komme videre i den blog.

Nye datoer til foredrag og workshops

Jeg lovede det sidste måned, og nu skulle den være ved at være der. Om ca. 14 dage er kalenderen i Det Blå Behandlerhus klar, og dermed vil jeg kunne offentliggøre disse datoer straks efter.

Jeg har besluttet at mine foredrag vil være gratis resten af året, så kender du en der trænger så giv dem et praj. Og meld dig selv til et af foredragene, der er altid noget at hente der.

Nu er det SOMMER …

Og sveden hagler af os, eller i hvert fald af mig.

Inden jeg helt får solstik vil jeg derfor udlodde 4 gavekort til en af mine workshops i efteråret. Det er gavekort der giver 50% på prisen. Dermed bliver prisen på workshoppen kr. 375,00.

Hvordan vinder jeg et gavekort?

Ved at deltage i mit netværk, deltager du automatisk i lodtrækningen. Lodtrækningen sker den 31. august 2018 og vinderne får direkte besked.

*Deltag i 1 af 2 gratis månedlige lodtrækninger på 1,5 times terapi/coaching session til en værdi af kr. 800,00. Og ekstra 4 gavekort til min workshop

De bedste hilsner
Kim Jahn
DIN Selvværdsrejseleder