i Netværket

Nye vindere med TheJahns.dk

Junis vindere med TheJahns.dk er Annika Andersen og Lea Moesby, som er nye vindere med TheJahns.dk. Begge vandt en 1½ times samtaleterapi eller coaching session. Lea vandt som ny deltager i mit netværk og Annika vandt i lodtrækningen mellem alle medlemmer. Der er ikke kun “gaver” til de nye, alle kan vinde.

Tillykke til Annika og Lea.

Skal du være den næste?

Once a winner, always a winner

Næste trækning er til august

Kender du nogen der kunne trænge til at vinde i deres liv, så anbefal dem at deltage i mit netværk, så de kan læse mine blogs, høre om foredrags og workshops samt deltage i mine konkurrencer.

Lodtræning til workshop

Husk at der også bliver trukket til mine workshops til august

Brug din gevinst på dig selv, eller giv den i gave til en du holder af.

*Deltag i 1 af 2 gratis månedlige lodtrækninger på 1,5 times terapi/coaching session til en værdi af kr. 800,00.

Nye datoer til foredrag og workshops

Se de nye datoer her.

Foredrag
Workshops

Herunder kan jeg lave lidt reklame for, at der kommer et nyt foredrag, som dog har været undervejs længe. Foredraget hedder “Når hjerte og smerte danner par”.

Et foredrag der går i dybden på, hvorfor vi tit ender i det dårlige forhold. Hvorfor vi gentager “succesen” igen og igen.

Nu er det SOMMER … Og jeg tager på ferie

Jeg er retur på pinden mandag 6. august.

Nyd livet, nyd verden, nyd de mennesker du omgås. Pas samtidigt på dig selv, dog uden at lukke verden ude. Og møder du mennesker som ikke er gode for dig, så får du lige min tilladelse, til at sige fra, til at sige stop, til at stå fast for dig selv.

Livet skal nydes, hver dag.

Driller det stadig, og ser din verden ud til at være i grå/sorte toner, så lad os sammen få sat farver på din verden. Dine farver, dem som gør dit liv til et liv at nyde.

De bedste hilsner
Kim Jahn
DIN Selvværdsrejseleder