i Netværket

Nye vindere med TheJahns.dk

Tillykke til Grit Christensen og Loise Lybeck, som er nye vindere med TheJahns.dk. Begge vandt en 1½ times samtaleterapi eller coaching session. Grit vandt som ny deltager i mit netværk og Loise vandt i lodtrækningen mellem alle medlemmer. Der er ikke kun “gaver” til de nye, alle kan vinde.

Skal du være den næste?

Once a winner, always a winner

Næste trækning er til juni

Kender du nogen der kunne trænge til at vinde i deres liv, så anbefal dem at deltage i mit netværk, så de kan læse mine blogs, høre om foredrags og workshops samt deltage i mine konkurrencer.

Brug din gevinst på dig selv, eller giv den i gave til en du holder af.

*Deltag i 1 af 2 gratis månedlige lodtrækninger på 1,5 times terapi/coaching session til en værdi af kr. 800,00.

Nye datoer til foredrag og workshops

Nu er der nye datoer på vej til efterårets kalender.

Herunder kan jeg lave lidt reklame for, at der kommer et nyt foredrag, som dog har været undervejs længe. Foredraget hedder “Når hjerte og smerte danner par”.

Et foredrag der går i dybden på, hvorfor vi tit ender i det dårlige forhold. Hvorfor vi gentager “succesen” igen og igen.

Jeg vil også prøve at finde et par datoer til min workshop, hvor jeg går efter at det bliver en heldags workshop (lørdag eller søndag). Dertil kommer at jeg vil finde datoer til et par workhops, hvor det går i 3 moduler over 1-3 måneder.

Mere om det snarest.

Nu er det SOMMER … Eller noget der ligner

Nyd livet, nyd verden, nyd de mennesker du omgås. Pas samtidigt på dig selv, dog uden at lukke verden ude. Og møder du mennesker som ikke er gode for dig, så får du lige min tilladelse, til at sige fra, til at sige stop, til at stå fast for dig selv.

Livet skal nydes, hver dag.

Driller det stadig, og ser din verden ud til at være i grå/sorte toner, så lad os sammen få sat farver på din verden. Dine farver, dem som gør dit liv til et liv at nyde.

De bedste hilsner
Kim Jahn
DIN Selvværdsrejseleder