i Netværket

Få et bedre selvværd med “DIN vej – DIT liv”

Så starter den næste workshop tirsdag den 6/2 kl. 18. Bliv klogere på DIG selv, DIN kommunikation, DIN indre kritiker og DIT selvværd. En lille og nem workshop over 3 aftener, hvor vi kigger på enkle ting og løsninger, som kan ændre dit liv radikalt. Læs mere her: Workshop Skal du have en plads?

Der er få pladser tilbage.

Næste vinder er

Tillykke til Kia Gotfredsen, som vandt januar måneds lodtrækning om en 1½ times samtaleterapi eller coaching session. Skal du være den næste? Jeg har valgt, at dem som allerede er i netværket også vil kunne deltage i en lodtrækning. Så nu 2 månedlige lodtrækning, 1 for de nyankomne og 1 for de “gamle”. Februar er første måned med 2 vindere, så fremover kan du være en af de heldige.

*Deltag i en gratis månedlig lodtrækning på 1,5 times terapi/coaching session til en værdi af kr. 800,00, der findes 2 vindere hver måned.

Nye workshop datoer er på vej

Jeg har revideret mine tanker om mine workshops, og dropper fremover, at holde 3 moduler over 3 måneder. Jeg vil gå efter, at det bliver noget i stil med hver anden uge over 6 uger. Datoerne er på vej.

Workshops i en weekend

Jeg går også med tanker om, at lave de 3 moduler til en heldags workshop på en lørdag eller en søndag. Det ville blive fra 9-1630. Mere om det senere. De bedste hilsner Kim Jahn DIN Selvværdsrejseleder