Hvad kan NLP gøre for dig?

Få hjælp til at skifte din livsbane

Sådan reddede NLP mit liv, er en mulighed for at du kan se, hvad du kan gøre anderledes i dit liv.

Undervejs i dette foredrag vil du høre en blanding af hvad mit liv har givet mig af udfordringer, og hvorledes det er lykkes mig at løse mange af de udfordringer, vi alle bliver mødt af.

Det er altid en aften fyldt med indsigter og latter, da jeg tror på Mary Poppins kloge ord “Kom lidt sukker i skeen, hvis din medicin er sur”

Hvorfor lykkes andre?

Hør mere om hvad mennesker med succes i at lykkes gør, hvordan de vender deres liv mod et liv i glæde.

Hvis det er muligt i verden, er det muligt for dig …

Så udfra tanken om at hvis andre kan, så kan du og jeg også, findes der værktøjer til at holde nytårsfortsæt eller ændre vaner.

Jeg synes min bagage er tung

Det kan tit virke som om vores fortid, gør det helt umuligt at få en god fremtid. Det kan faktisk virke som om det er umuligt, at nuet bliver godt.

Som Henry Ford engang sagde “Siger du at du kan eller ikke kan, så får du ret”. Så det kan lade sig gøre at stoppe fortidens plager, og finde nye veje ud i fremtiden. Selv den tungeste bagage er blot bagage.

Hvad er en NLP Practitioner uddannelse

NLP træner, coach og samtaleterapeut Kim Jahn giver en kort gennemgang af hvad en NLP Practitioner uddannelse dækker over.

Hvem kan få glæde af en Practitioner, hvordan foregår og hvad skal jeg kunne for at tage en Practitioner. Her løfter jeg sløret for svaret på det sidste spørgsmål.

Du skal blot have lysten/viljen til at arbejde med dig selv.

Læs eventuelt her på NLP skolens hjemmeside om en NLP Practitioner uddannelse

Find et foredrag i denne liste